Gebruiksvoorwaarden

 

Betaling

De betaalmogelijkheden zijn: Bancontact, Paypal, VISA/Mastercard.

 

Levering

Uw bestelling zal worden geleverd binnen 3-8 werkdagen. Bij een afwijking van deze termijn, zal u voordat u een bestelling plaatst een bericht te zien krijgen. De bestelling zal worden geleverd door bpost. Het is helaas (nog) niet mogelijk om het traject van uw bestelling te volgen.

Uw bestelling wordt gratis bij u thuis geleverd voor een aankoopbedrag van 25 euro. Voor een bestelling van minder dan 25 euro, wordt 2 euro aangerekend voor de levering. 

Retourzendingen worden niet vergoed, wel zal u uw geld terugkrijgen na retour van de producten, indien niet tevreden. Contacteer hiervoor Eva via info@fioribyeva.be.

 

Afhaling

Naast levering, is het mogelijk om uw bestelling op te halen in Lokeren of Mechelen. Deze mogelijkheid kan u aanduiden bij bestelling. Bij afhaling wordt persoonlijk een afspraak met u gemaakt waar we een dag en tijdstip afspreken waarop u de bestelling kan afhalen. Bij de grotere producten (o.a. decoratie) is enkel afhaling mogelijk.

 

Materialen

U kan bij elk product de gebruikte materialen terugvinden. 

De producten verkleuren niet. Indien de producten toch zouden verkleuren of loskomen, stuur mij gerust een berichtje (info@fioribyeva.be) en dan bespreken we even of ik ze kan maken voor u en/of u recht hebt op een nieuw product.